- BEDRIFTER ELSKER ITALIENSK MAT -

Al Forno serverer hele menyen fra kl 10.00, alle dager. Pizza, pasta og påsmurte, focaccia, chiabatta, bagels, salater..

Al Forno Pizzeria har i 19 år levert lunsj og overtidsmat til bedrifter, vi tror grunnen til det er vår evne til å levere hva som kreves. Det hjelper selvfølgelig å lage god mat på kvalitetsråvarer. Maten smaker ekstra godt når du vet den kommer fra god dyrevelferd og skikkelige sertifiseringer på dette hos våre leverandører.

Det er stor forskjell på pizza!
Vi tilbyr italiensk pizza, romana stil. Vi strekker ut våre egne langtids hevede boller til en tynn bunn som ender i en lav og smal crust. Håndlaget med kjærlighet på de beste importerte italienske råvarer. Vi tibyr også pzza bianca som er med extra virgin olivenolje som base, eller du kan velge den klassiske varianten med frisk italiensk tomatsaus.

Til lunsj på Tasta serverer vi omeletter og egenproduserte focaccia eller chiabatta, grove eller fine, med kylling, skinker eller salater. Al Forno Øst tilbyr i tillegg nydelige påsmurte bagels, salater, kaker og mye mer. 

I tillegg har alle steder pasta meny og hvitløksbrød. Menyen er totalt sett stor og variert, passer til de fleste anledninger. Se lunsj menyen her

Vi tilbyr endelig fakturering igjen til våre mange kunder

Vi fikser maten - uansett anledning:

- Lunsj og møtemat
- Overtidsmat
- Firmafester, mm
- Catering
- Lanseringer og andre eventer
- Firmafester


— KONTAKT OSS HER —

Vi ser fram til å servere gode opplevelser

Generelle betingelser:
Al Forno Pizzeria tar forbehold om sentrale endringer i priser, gebyrer og avtalevilkår.