— Jobb hos oss —

Vi er utvikler oss hele tiden, og har i dag nesten alle ansatte på plass for å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen. Ser du for deg en spennende karriere hos oss, blir vi glad hvis du skriver noen ord om deg selv til post@alforno.no eller benytte skjemaet nedenfor. 

Vi har for tiden ledige stillinger som pizzabaker på Hillevåg og vår Stokka avdeling. Våre kjøkken har pizza også pasta på menyen. Arbeidet på disse to avdelingene innebærer i tillegg noe kundeservice og forefallende arbeid, lønn etter kvalifikasjon.

Vi har siden 2005 vært markedsleder i Italiensk pizzabaking i Stavanger regionen. Vi kan av den grunn tilby en trygg og god arbeidsplass med gode betingelser. Du trenger ikke være over 18 år for å starte en karriere hos oss.

Vi gir våre ansatte muligheten til å starte sin egen pizzeria i Al Forno kjeden, som franchise. Det legges da til rette for nødvendig opplæring og administrativ hjelp til selve etableringen. Finansiell hjelp innenfor gitte rammer er det også muligheter til.

Sola avdelingen vår har nå vært i drift i vel ett år og er må klar for franchise.

Ser frem til å ta en prat med deg om en spennende fremtid hos oss

AL FORNO PIZZERIA

Administrasjon

PB 5071, 4084 Stavanger