PASTA MENY Leveres med focaccia/panini (*h)
Toppes med bladpersille og ferskrevet parmesan
11. SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti med husets egen bolognese Toppes med ferskrevet Parmesan og bladpersille.
Innhold: h, e, sl, v, d
175
12. AL FORNO BOLOGNESE
Spaghetti med husets egen bolognese Gratineres med mozzarella i steinovn.Innhold: h, m, e, sl, v, d
204
13. SPAGHETTI CARBONARA
Spaghetti i fløtesaus, bacon og eggeplomme og kvernet pepper
Innhold: h, m, e, v, d, s
175
15. PASTA VEGETARIANA
Penne i kremet tomatsaus, sjampinjong, brokkoli, blomkål, løk, gulrot og hvitløk
Innhold: h, m, e, d, s
175
17. PASTA DI VELLUTO nyhet!
Penne i fløtesaus med marinert kylling, brokkoli, blomkål og gulrot
Innhold: h, m, e, v, d, s
185
18. CON POLLO FUNGHI
Spaghetti i fløtesaus, marinert kylling, purreløk, sjampinjong og hvitløk
Innhold: h, m, e, d, v, s
185
22. PASTA ARRABBIATA
Penne i tomatsaus med marinert biffkjøtt, bacon, løk og fersk chili
Innhold: h, e, d
199
25. BELLA NAPOLI
Penne i fløtesaus med marinert biffkjøtt, blomkål, brokkoli og gulrot
Innhold: h, m, e, v, d, s
185
28. PASTA SPESIAL
Penne i kremet tomatsaus, marinert kylling, brokkoli, blomkål og gulrot
Innhold: h, m, e, d, s
185
30. PASTA CON POLLO PICCANTE
Penne i fløtesaus, med marinert kylling, brokkoli, paprika og fersk chili
Gratineres med mozzarella i steinovn.
Innhold: h, m, v, d, s
209
31. RAVIOLI CON CARNE
Fersk ravioli i tomatsaus, marinert biffkjøtt, blomkål, gulrot og brokkoli
Innhold: h, m, e
215
34. RAVIOLI AL GORGONZOLA
Fersk ravioli fyllt med ost og spinat i Gorgonzola saus, marinert kylling, brokkoli, purreløk og sjampinjong
Innhold: h, m, e, v
209
35. TORTELLONI AL GORGONZOLA
Fersk tortelloni fyllt med ost og spinat i Gorgonzola saus, marinert kylling, brokkoli, purreløk og sjampinjong
Innhold: h, m, e, v
205
36. TORTELLONI CON POLLO
Fersk tortelloni i fløtesaus, purreløk, marinert kylling og hvitløk
Innhold: h, m, e, v, s
205
37. TORTELLONI DAL GIARDINO
Fersk tortelloni i kremet tomatsaus, brokkoli, fersk chili, hvitløk, sjampinjong og blomkål
Innhold: h, m, e, s
205
Anbefales for 2 ved siden av
60. PANE ALL ÀGLIO
Mozzarella og hvitløksolje. Toppes med oregano og fersk bladpersille.
Passer som forrett og til pastaretter.
Innhold: h, m
115
GLUTENFRI PENNE PASTA 59,- P.P
Alle pastaretter kan bestilles med glutenfri penne pasta i stedet for innholdet i retten.
NB! Tilgjengelig i restaurantene på Forus og Tasta.
ALLERGENER
BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin
NB! Andre priser for bespisning i restaurant
Bestillinger på nett gir 3% cashback