PASTA MENY

Toppes med ferskrevet parmigiano reggiano D.O.P og bladpersille

Medfølger dagsferske focaccia / panini (*h.d) fra vårt eget bakverk

11. SPAGHETTI BOLOGNESE 

Spaghetti med husets egen bolognese Toppes med ferskrevet Parmesan og bladpersille.

Innhold: h, e, sl, v, d

185

12. AL FORNO BOLOGNESE 

Spaghetti med husets egen bolognese Gratineres med mozzarella i steinovn.

Innhold: h, m, e, sl, v, d

216

13. SPAGHETTI CARBONARA

Spaghetti i fløtesaus, bacon, eggeplomme og kvernet pepper

Innhold: h, m, e, v, d, s

185

15. PASTA VEGETARIANA

Penne i kremet tomatsaus, sjampinjong, brokkoli, blomkål, løk, gulrot og hvitløk

Innhold: h, m, e, d, s

185

17. PASTA DI VELLUTO  

Penne i fløtesaus med marinert kylling, brokkoli, blomkål og gulrot

Innhold: h, m, e, v, d, s

205

18. CON POLLO FUNGHI 

Spaghetti i fløtesaus, marinert kylling, purreløk, sjampinjong og hvitløk

Innhold: h, m, e, d, v, s

205

22. PASTA ARRABBIATA

Penne i tomatsaus med marinert biffkjøtt, bacon, løk og fersk chili

Innhold: h, e, d

205

25. BELLA NAPOLI

Penne i fløtesaus med marinert biffkjøtt, blomkål, brokkoli og gulrot

Innhold: h, m, e, v, d, s

205

28. PASTA SPESIAL

Penne i kremet tomatsaus, marinert kylling, brokkoli, blomkål og gulrot

Innhold: h, m, e, d, s

205

30. PASTA CON POLLO PICCANTE

Penne i fløtesaus, med marinert kylling, brokkoli, paprika og fersk chili 

Gratineres med mozzarella i steinovn.

Innhold: h, m, v, d, s

229

31. RAVIOLI CON CARNE 

Fersk ravioli i tomatsaus, marinert biffkjøtt, blomkål, gulrot og brokkoli

Innhold: h, m, e

229

34. RAVIOLI AL GORGONZOLA

Fersk ravioli fyllt med ost og spinat i Gorgonzola Dolce krem, marinert kylling, brokkoli, purreløk og sjampinjong

Innhold: h, m, e, v

229

35. TORTELLONI AL GORGONZOLA

Fersk tortelloni fyllt med ost og spinat i Gorgonzola Dolce krem, marinert kylling, brokkoli, purreløk og sjampinjong

Innhold: h, m, e, v

229

36. TORTELLONI CON POLLO 

Fersk tortelloni i fløtesaus, purreløk, marinert kylling og hvitløk

Innhold: h, m, e, v, s

229

37. TORTELLONI DAL GIARDINO 

Fersk tortelloni i kremet tomatsaus, brokkoli, fersk chili, hvitløk, sjampinjong og  blomkål

Innhold: h, m, e, s

229


Anbefales ved siden av

60. PANE ALL ÀGLIO

Mozzarella og hvitløksolje. Toppes med oregano og fersk bladpersille. 

Passer som forrett og til pastaretter.

Innhold: h, m


125


GLUTENFRI PENNE PASTA                                            59,- P.P

Pastaretter kan bestilles med glutenfri penne pasta, i stedet for innholdet i retten. Gjelder på Tasta og Forus restaurantene.


ALLERGENER

BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • PE- Pesto: melk, egg,  pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin 

NB! Andre priser for bespisning i restaurant

Bestillinger på nett og bruk av QR kodene på bordet gir 5% cashback