PASTA MENY
Toppes med ferskrevet bladpersille og parmigiano reggiano d.o.p
Medfølger dagsferske focaccia / panini (*h. d) fra eget bakeri
11. SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti med vår egen bolognese
Innhold: h, e, sl, v, d
199
12. AL FORNO BOLOGNESE
Spaghetti med husets egen bolognese. Gratineres med mozzarella i steinovn.Innhold: h, m, e, sl, v, d
234
13. SPAGHETTI CARBONARA
Spaghetti i fløtesaus, bacon, eggeplomme og kvernet pepper
Innhold: h, m, e, v, d, s
199
15. PASTA VEGETARIANA
Penne i kremet tomatsaus, sjampinjong, brokkoli, blomkål, løk, gulrot og hvitløk
Innhold: h, m, e, d, s
199
17. PASTA DI VELLUTO
Penne i fløtesaus med marinert kylling, brokkoli, blomkål og gulrot
Innhold: h, m, e, v, d, s
219
18. CON POLLO FUNGHI
Spaghetti i fløtesaus, marinert kylling, purreløk, sjampinjong og hvitløk
Innhold: h, m, e, d, v, s
219
22. PASTA ARRABBIATA
Penne i tomatsaus med marinert biffkjøtt, bacon, løk og fersk chili
Innhold: h, e, d
225
25. BELLA NAPOLI
Penne i fløtesaus med marinert biffkjøtt, blomkål, brokkoli og gulrot
Innhold: h, m, e, v, d, s
219
28. PASTA SPESIAL
Penne i kremet tomatsaus, marinert kylling, brokkoli, blomkål og gulrot
Innhold: h, m, e, d, s
219
30. PASTA CON POLLO PICCANTE
Penne i fløtesaus, med marinert kylling, brokkoli, paprika og fersk chili
Gratineres med mozzarella i steinovn.
Innhold: h, m, v, d, s
239
31. RAVIOLI CON CARNE
Fersk ravioli i tomatsaus, marinert biffkjøtt, blomkål, gulrot og brokkoli
Innhold: h, m, e
249
34. RAVIOLI AL GORGONZOLA
Fersk ravioli fyllt med ost og spinat i Gorgonzola Dolce krem d.o.p, marinert kylling, brokkoli, purreløk og sjampinjong
Innhold: h, m, e, v
249
35. TORTELLONI AL GORGONZOLA
Fersk tortelloni fyllt med ost og spinat i Gorgonzola Dolce krem d.o.p, marinert kylling, brokkoli, purreløk og sjampinjong
Innhold: h, m, e, v
249
36. TORTELLONI CON POLLO
Fersk tortelloni i fløtesaus, purreløk, marinert kylling og hvitløk
Innhold: h, m, e, v, s
245
37. TORTELLONI DAL GIARDINO
Fersk tortelloni i kremet tomatsaus, brokkoli, fersk chili, hvitløk, sjampinjong og blomkål
Innhold: h, m, e, s
245
Anbefales ved siden av
60. PANE ALL ÀGLIO
Mozzarella og hvitløksolje. Toppes med oregano og fersk bladpersille.
Passer som forrett og til pastaretter.
Innhold: h, m
139
GLUTENFRI PENNE PASTA 79,- P.P
Pastaretter kan bestilles med glutenfri penne pasta, i stedet for innholdet i retten. Gjelder på Tasta restauranten.
ALLERGENER
BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin
NB! Andre priser for bespisning i restaurant
Bestillinger på nett og bruk av QR kodene på bordet gir 10 % bonuspoeng