BLI KJENT MED OSS

Vi baker med kjærlighet

Historien om Al Forno Pizzeria handler om stolte mattradisjoner. Helt siden vi åpnet vår første lille pizzeria på Stokka i 2005 har vi servert ekte italiensk matglede til våre gjester.

På Tasta har vi den største restauranten med mange sitteplasser, både inne og ute. Vi tilbyr ett utvidet konsept med norsk tradisjonsmat i tillegg til vår faste italienske meny. Stor bar, scene for underholdning og utvidede åpningstider ved behov. For å skille denne skjønnheten fra øvrige, kaller vi den Al Forno Ristorante & Pizzeria

På pizzaen og i pastarettene bruker vi bare originale produkter, raffinert italiensk mel blir til langtids hevede pizzabunner, toppes med mozzarella, fersk bøffel mozzarella, gorgonzola, ricotta, parmesan, pepperoni, salami Ventricina, Parma skinker, før det hele går i stein ovnen - Al Forno, som det heter på italiensk.

Historien om Al Forno er historien om det enkle og uformelle. Alt det man forbinder med kjærligheten til Italia, maten og livet. Og ikke minst: Det er historien om menneskene bak måltidet!

Vi er stolte over dyktige medarbeidere som setter sin ære i å gi våre gjester en god opplevelse med håndlagde retter fra bunnen av.

Al Forno er stedet enten du ønsker den klassiske italienske Romana pizzaen eller går for pasta rettene, alt kan nytes hos oss, eller tas med.

— FILOSOFIEN BAK DET GODE VERTSKAPET —

Å servere den samme gode smaken år etter år

KONTROLL PÅ RÅVARENE

Melet, skinkene, ostene, salamiene, oliven, pesto, osv, osv. blir levert direkte fra Italia hver uke.

Grønnsaker blir levert av lokale German Vervik eftf. 

ERFARNE KOKKER

Det kreves solid håndverk for å tilberede vårt kjøkken


BOOK BORD

Forus og Tasta tilbyr godt barutvalg og mange sitteplasser.

For grupper inntil 8 personer, book Tasta her 

For grupper inntil 8 personer, book Forus her 

Kontakt restaurant for større grupper på mail;

 tasta@alforno.no

 forus@alforno.no

Velkommen