CALZONE Innbakt pizza
52. CALZONE AL FORNO
Tomatsaus, mozzarella, Ventricina (pikant salami) fra Villani og artisjokk.
Innhold: h, m, d
235
53. CALZONE PROSCIUTTO COTTO
Tomatsaus, mozzarella, løk og kokt skinke.
Innhold: h, m, d
219
54. CALZONE CON PESTO E POLLO
Tomatsaus, mozzarella, marinert kylling, løk og pesto alla Genovese.
Innhold: h, m, d / Pesto: pe
235
55. CALZONE ROMANO
Tomatsaus, mozzarella, Parma-skinke, oliven.
Etter steking påføres ruccola og Parmigiano Reggiano.
Innhold: h, m, d
239
56. CALZONE BOLOGNESE
Mozzarella og husets egen bolognese.
Innhold: h, m, d, sl, v
219
ALLERGENER
BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • P- Peanøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin
NB! Andre priser for bespisning i restaurant
Bestillinger på nett og bruk av QR kodene på bordet gir 5% cashback