CALZONE Innbakt pizza

Alle calzonene pensles med hvitløksolje og får ett dryss med oregano og bladpersille etter steking

52. CALZONE AL FORNO

Tomatsaus, mozzarella, Ventricina (sterk salami) fra Toscana og artisjokk.

Innhold: h, m, d

229

53. CALZONE PROSCIUTTO COTTO

Tomatsaus, mozzarella, løk og kokt skinke. 

Innhold: h, m, d

209

54. CALZONE CON PESTO E POLLO

Tomatsaus, mozzarella, marinert kylling, løk og pesto alla Genovese.

Innhold: h, m, d / Pesto: pe

229

55. CALZONE ROMANO

Tomatsaus, mozzarella, Parma-skinke, oliven. 

Etter steking påføres ruccola og Parmesan.

Innhold: h, m, d

229

56. CALZONE BOLOGNESE

Mozzarella og husets egen bolognese. 

Innhold: h, m, d, sl, v

209

57. CALZONE CON TONNO - UTGÅTT

Tomatsaus, mozzarella, tunfisk, rødløk og fersk chili

Innhold: h, m, d, f


ALLERGENER

BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • P- Peanøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin

NB! Andre priser for bespisning i restaurant

Bestillinger på nett og i restaurantene gir inntil 5% cashback