CALZONE Innbakt pizza

Alle calzonene pensles med hvitløksolje og får ett dryss med oregano og bladpersille etter steking

52. CALZONE AL FORNO

Tomatsaus, mozzarella, Ventricina (pikant salami) fra Villani og artisjokk.

Innhold: h, m, d

235

53. CALZONE PROSCIUTTO COTTO

Tomatsaus, mozzarella, løk og kokt skinke. 

Innhold: h, m, d

219

54. CALZONE CON PESTO E POLLO

Tomatsaus, mozzarella, marinert kylling, løk og pesto alla Genovese.

Innhold: h, m, d / Pesto: pe

235

55. CALZONE ROMANO

Tomatsaus, mozzarella, Parma-skinke, oliven. 

Etter steking påføres ruccola og Parmigiano Reggiano.

Innhold: h, m, d

239

56. CALZONE BOLOGNESE

Mozzarella og husets egen bolognese. 

Innhold: h, m, d, sl, v

219


ALLERGENER

BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • P- Peanøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin

NB! Andre priser for bespisning i restaurant

Bestillinger på nett og bruk av QR kodene på bordet gir 5% cashback