CALZONE Innbakt pizza

Alle calzonene pensles med hvitløksolje og får ett dryss med oregano og bladpersille etter steking

52. CALZONE AL FORNO

Tomatsaus, mozzarella, Ventricina (pikant salami) fra Villani og artisjokk.

Innhold: h, m, d

235

53. CALZONE PROSCIUTTO COTTO

Tomatsaus, mozzarella, løk og kokt skinke. 

Innhold: h, m, d

235

54. CALZONE CON PESTO E POLLO

Tomatsaus, mozzarella, marinert kylling, løk og pesto alla Genovese.

Innhold: h, m, d / Pesto: pe

245

55. CALZONE ROMANO

Tomatsaus, mozzarella, Parma skinke, oliven. 

Etter steking påføres ruccola og Parmigiano Reggiano.

Innhold: h, m, d

245

56. CALZONE BOLOGNESE

Mozzarella og husets egen bolognese. 

Innhold: h, m, d, sl, v

235


ALLERGENER

BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • P- Peanøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin

NB! Andre priser for bespisning i restaurant

Bestillinger på nett og bruk av QR kodene på bordet gir 10 % bonuspoeng