PIZZA Rosso 30- 40 cm

Margherita  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella og fersk basilikum

127 - 229

Capricciosa  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, sjampinjong og kokt skinke

155 - 259

Prosciutto Cotto  (*h, m, pe)

Tomatsaus, mozzarella, løk, kokt skinke og pesto

159 - 263

Quattro Stagioni  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, sjampinjong, artisjokk og sort oliven. 

164 - 267

Vegetariana  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, miks av grønnsaker

159 - 263

Mafiosa  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, biffkutt marinert, bacon og løk

173 - 276

Napolitana  (*h, m, f)

Tomatsaus, mozzarella, ansjos, kapers, fersk chili og løk

169 - 273

Pizza con Peperone  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, pepperoni fra Toscana og paprika

169 - 273

Romana  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, løk, sort oliven og Ventricina (sterk salami) fra Toscana

169 - 273

Casanostra  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, biffkutt marinert, bacon og sjampinjong

179 - 284

Con Pollo  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, kylling marinert, purreløk, ruccola og Parmesan. 

169 - 273

Toscana  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, kylling marinert, løk, bacon og fersk chili

179 - 284

Firenze  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, kylling marinert, pepperoni fra Toscana og ananas

179 - 284

Hawaii  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, skinke og ananas 

155 - 259

Don Peppone. (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, pepperoni fra Toscana, bacon og ananas

179 - 284

Diavola  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, pepperoni fra Toscana, løk og fersk chili

169 - 273

Quattro Formaggi  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, Gorgonzola. Toppes med Parmesan og fersk mozzarella etter steking

169 - 273

Bolognese  (*h, m, v, sl)

Tomatsaus, løk, mozzarella og husets egen bolognese

159 - 264

Prosciutto di Parma  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, løk, Parma skinke. Toppes med ruccola og Parmesan. 

192 - 295

Arrabbiata  (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, biffkutt marinert, løk og pepperoni fra Toscana

179 - 284

Pizza Al Forno (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, artisjokk og Ventricina (sterk salami) fra Toscana.

Fersk mozzarella som topping

179 - 284

Quattro Carne. (*h, m)

Tomatsaus, mozzarella, biffkutt marinert, skinke, bacon og pepperoni fra Toscana

205 - 309

Lag din egen Pizza (*h, m)

Kun på alforno.no 

Utgangspunktet er en Pizza Margherita Topp den med dine favoritter 

Fra 135 - 239


ALLERGENER

BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • P- Peanøtter • PE- Pesto: melk, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin