
PASTA MENY Leveres med brød (*h)
Bolognese (*h, m, v, sl)
Spaghetti med husets egen bolognese Toppes med ferskrevet Parmesan
Retten kan også bestilles med gratinering
145
Carbonara (*h, m, e, v)
Spaghetti i fløtesaus, bacon og eggeplomme og kvernet pepper
Toppes med ferskrevet Parmesan
145
Pasta Vegetariana (*h, m)
Penne i kremet tomatsaus, sjampinjong, brokkoli, blomkål, løk, gulrot, hvitløk
Toppes med ferskrevet Parmesan
145
Con Pollo Funghi (*h, m, v)
Spaghetti i fløtesaus, marinert kylling, purreløk, sjampinjong og hvitløk.
Toppes med ferskrevet Parmesan
149
Pasta Arrabbiata (*h, m)
Penne i tomatsaus med biffkutt marinert, bacon, løk og fersk chili. Toppes med
ferskrevet Parmesan
159
Bella Napoli (*h, m, v)
Penne i fløtesaus med biffkutt marinert, blomkål, brokkoli og gulrot.
Toppes med ferskrevet Parmesan
159
Pasta Spesial (*h, m)
Penne i kremet tomatsaus, kylling marinert, brokkoli, blomkål, gulrot. Toppes med ferskrevet Parmesan
159
Pasta con Pollo Piccante (*h, m, v)
Penne i fløtesaus, med marinert kylling, brokkoli, paprika, fersk chili
Gratineres med mozzarella i steinovn.
169
Ravioli con Carne (*h, m, e)
Fersk ravioli i tomatsaus, marinert biffkutt, brokkoli, blomkål og gulrot
Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan
179
Ravioli al Gorgonzola (*h, m, e)
Fersk ravioli fyllt med ost og spinat i Gorgonzola saus, kylling marinert, brokkoli, purreløk og sjampinjong. Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan
179
Tortelloni dal Giardino (*h, m, e, v)
Fersk tortelloni i kremet tomatsaus, brokkoli, fersk chili, hvitløk, sjampinjong, blomkål.
Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan.
179
Tortelloni con Pollo (*h, m, e, v)
Fersk tortelloni i fløtesaus, purreløk, kylling marinert og hvitløk.
Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan.
179
Anbefales ved siden
Pane all Àglio (*h, m)
30 cm. Hvitløksbrød med mozzarella, hvitløksolje, oreganoToppes med bladpersille
99
ALLERGENER
BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • PE- Pesto: melk, egg, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin