PASTA MENY  Leveres med brød (*h)

Bolognese  (*h, sl, m, v)

Spaghetti med husets egen bolognese Toppes med ferskrevet Parmesan

Retten kan også bestilles med gratinering

144

Carbonara  (*h, m, e, v)

Spaghetti i fløtesaus, bacon, eggeplomme og kvernet pepper

Toppes med ferskrevet Parmesan 

144

Pasta Vegetariana  (*h, m)

Penne i kremet tomatsaus, sjampinjong, squash, brokkoli, blomkål, løk, gulrot, hvitløk

Toppes med ferskrevet Parmesan

144

Con Pollo Funghi  (*h, m, v)

Spaghetti i fløtesaus, marinert kylling, purreløk, sjampinjong og hvitløk. 

Toppes med ferskrevet Parmesan

149

Pasta Arrabbiata  (*h, m)

Penne i tomatsaus med biffkutt marinert, bacon, løk og fersk chili. Toppes med

ferskrevet Parmesan

159

Bella Napoli  (*h, m, v)

Penne i fløtesaus med biffkutt marinert, squash, blomkål, brokkoli og gulrot.

Toppes med ferskrevet Parmesan

159

Pasta Spesial  (*h, m)

Penne i kremet tomatsaus, kylling marinert, brokkoli, blomkål, gulrot og squash. Toppes med ferskrevet Parmesan

159

Pasta con Pollo Piccante (*h, m, v)

Penne i fløtesaus, med marinert kylling, brokkoli, paprika, fersk chili 

Gratineres med mozzarella i steinovn.

169

Ravioli con Carne  (*h, m, e)

Ravioli i tomatsaus, marinert biffkutt, brokkoli, squash, blomkål og gulrot

Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan

179

Ravioli al Gorgonzola  (*h, m)

Ravioli fyllt med ost og spinat i Gorgonzola saus, kylling marinert, brokkoli, purreløk og sjampinjong. Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan

179

Tortelloni dal Giardino  (*h, m)

Tortelloni i kremet tomatsaus, brokkoli, fersk chili, hvitløk, sjampinjong, blomkål, 

squash. Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan. 

179

Tortelloni con Pollo  (*h, m, v, sl)

Tortelloni i fløtesaus, purreløk, kylling marinert og hvitløk.

Toppes med bladpersille og ferskrevet Parmesan. 

179

Anbefales ved siden

PANE ALL ÀGLIO (*h, m)

30 cm. Hvitløksbrød med mozzarella, hvitløksolje, oregano 

Toppes med bladpersille

99

ALLERGENER

BM- Byggmalt • D- Durum • E- Egg • F- Fisk • H- Hvete • M- Melk og Laktose • N- Nøtter • PE- Pesto: melk, pinjekjerner og cashewnøtter • S- Soya • SE- Semola • SL- Selleri • SN- Sennep • SU- Sulfitter • V- Vin